AGENDA

9:30-10:00 (30 mins)Registration (venue: Macquarie University, Australian Hearing Hub, Level 1, Lecture Theatre 22/July/2019)
10:00-10:10 (10 mins)Opening
Welcome to Country
Prof. Michael Sheng, ARC Future Fellow, Head of Department of Computing, Macquarie University  – Welcome Speech
10:10-11:10 (60 mins)Keynote
Prof. DaCheng Tao, ARC Laureate Fellow, University of Sydney
11:10 – 11:40 (30 mins)Morning Tea break
Session 1 - AI
11:40-12:10 (30 mins)1. Building a Geographic Knowledge Base with AI
Prof. Rui Zhang, ARC Future Fellow, University of Melbourne
12:10-12:40 (30 mins)2.  Query Processing and Analysis on Large Scale Networks
A/Prof. Ying Zhang, ARC Future Fellow, University of Technology Sydney
12:40 - 14:00 (80 mins)Lunch Break & Poster Session
Session 2 - Industry
14:00- 14:20 (20 mins)3. ML applications in PwC
Dr. Kai Zhan, PwC Australia
14:20-14:40 (20 mins)4. Image Grade 300 Lines Lidar is the Gold Standard for American Lidar
George Cheung, Innovusion
14:40-15:00 (20 mins)5. Ford Autonomous Vehicle Vision and Pilot Programs
Trent McNeil, Ford of Australia
Session 3 – Security & Privacy
15:00-15:30 (30 mins)6.  AI Security: Impact and Applications
Prof. WanLei Zhou, Head of School of Computer Science, University of Technology Sydney
15:30-16:00 (30 mins)7.  Attacking Vehicle Systems and Countermeasures
Prof. Yang Xiang, Dean, Digital Research & Innovation Capability Platform, Swinburne University of Technology
16:00-16:30 (30 mins)8. Leveraging AI and Software Engineering for Securing Vehicle Systems
Dr. Xi Zheng,  Head for IoT Software Engineering Group, Macquarie University
16:30 – 17:00 (30 mins)Afternoon Tea Break & Networking Session
17:00-17:15 (15 mins)Closing Remarks
Dr. Xi Zheng
ACADEMIC DIRECT LIAISON WORKSHOPS (23/July/2019 - 26/July/2019)